Order form here

Name:
Phone number:
Postal address:
Postcode
Email Address (Important):
Request Item(s) to buy:
If item selected was out of stock I will: Cancel Order
Request other item (s)
Other item (s) requested will be:
Payment Method: Maybank
CIMB
BSN
Bank Islam (BIMB)
I agree on the terms and conditions: Yes
No
Any comment (s) / suggestion (s):

Create a web form here

Tuesday, 30 April 2013

Order form is just fine now :)

Alhamdulillah, order form dah ok. Harap maaf kalau ada yang isi order sebelum ni tapi kami takboleh buka sebab lupa password email yang lama. Maaf di atas segala kesulitan yang menyusahkan.

  So, lepas ni boleh order kat link atas sekali tu. Terima kasih Response-O-Matic. 

Ok la, manager ingin memohon maaf hendak beradu. 

Esok shopping dengan kami lagi ok :p

 Sekian :)

[Sold out] Mix and Match

♥ Tribal shirt & Skirt

♥ Size: Free

PM to our FB page for order :)
ATAU
email kami di boutique.almira@yahoo.com 

Kalau saya lambat balas, jangan marah. Cuma perlu ingatkan saya atau sms ke nombor ni 016-9969091

Happy shopping kamu yang comel-comel!!
SOLD

SOLD

SOLD

Maxi dress

Status: All still available ♥

♥ Free sizes

♥ RM 65 include postage all over Malaysia :D

PM to our facebook page for order :)
 
ATAU
 
email kami di boutique.almira@yahoo.com 

Kalau saya lambat balas, jangan marah. Cuma perlu ingatkan saya atau sms ke nombor ni 016-9969091

Happy shopping my dear customers!!





  

Peplum Zip Fit Blouse

♥ Available only size XL and XXL

♥ Peplum ni size besar tapi sebenarnya fit, dan ada zip atas sampai bawah depan blouse. That's why nama peplum ni zip fit blouse :)

♥ Bagi yang bertudung, XXL size was just fine for you.

♥ Material : Mix polyester & cotton (STRETCHABLE), kain lembut, sejuk, selesa di pakai!

♥ Price: RM 50 (Exclusive Postage)

PM to our FB pagelink for order :)
atau email kami di boutique.almira@yahoo.com 

Kalau saya lambat balas, jangan marah. Cuma perlu ingatkan saya atau sms ke nombor ni 016-9969091

Happy shopping loveliess!!

PZB 01- Available

PZB 04- SOLD

PZB 02- SOLD

PZB 03- SOLD

PZB 05- Available

PZB 06- SOLD

Top lace, full lining

LT 01- Available

PL2- SOLD

PL3- SOLD

PL1- Available
For more information on sizes, materials, measurements. Please refer to our FB page kat link tepi site ni ye. Kalau takde FB email saya boutique.almira@yahoo.com :)

Kalau saya lambat balas, tolong ingatkan saya ya. SMS ke 016-9969091

I will be very pleasant to help you about our products and shop with you.

Saturday, 13 April 2013

Shawl Cotton Elena

Material : Cotton (mmg best! recommended)

Size : 1.7m x .0.7m *lebih lebar drpd biasa*

SCE 3 - SOLD


SCE 4

SCE 2

SCE 1

SCE 5
Interested? PM us at our FB page
or email us at boutique.almira@yahoo.com
Feel free to browse & shop here (^_^)

Bawal Printed Design


Cutting : Squarescarf

Material : Soft Cotton (tdk jarang, lembut & sgt2 selesa dipakai!)
 


Bidang 45'


BCT 3- SOLD

BCT 4- SOLD

BCT 2

BCT 5

BCT 6

BCT 8 - SOLD

BCT 9- SOLD

BCT 1

BCT 7

Interested? PM us at our FB page

or email us at boutique.almira@yahoo.com

Thursday, 11 April 2013

Shawl Halfmoon Lacey

Retail Price : RM39/pc
* EXCLUDE POSTAGE *
 
Material : LaceNet+Chiffon
 
Size : Halfmoon (1.5m x 0.65)




Berminat? 

PM kami di http://www.facebook.com/pages/Almira-Boutique/383097911734498?ref=hl 

Atau email di boutique.almira@yahoo.com